Lajme

Nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në bashkëpunim me rrjetin “URAT” , u zhvillua sot në Tiranë “Forumi i Lirisë Ballkanike” me temë “Trendi aktual i trafikimit të qenieve njerëzore në Ballkan”. Ky Forum ndërdisiplinor ndërkombëtar do të shërbejë si një...

Nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në mjediset e Kreut të Shtetit u përurua libri “Kurani – me referenca nga Bibla: Një kuptim bashkëkohor”, i autorëve amerikanë Dr. Safi Kaskasi dhe Dr. David Hungerford. Duke iu drejtuar të pranishmëve: autorit Kaskasi,...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot Ambasadorin e ri të Republikës Demokratike dhe Popullore të Algjerisë në Shqipëri, Sh.T.Z. Mahieddine Djeffal me rastin e paraqitjes së Letrave Kredenciale. Presidenti Meta i uroi suksese Ambasadorit Mahieddine Djeffal për përmbushjen e misionit diplomatik në Shqipëri...

Junik, Kosovë Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë në manifestimin përkujtimor të 110-vjetorit të Kuvendit historik të Junikut. Fillimisht Presidenti Meta, së bashku me Presidenten e Kosovës, Sh.S.Znj. Vjosa Osmani bënë homazhe dhe vendosën një kurorë me lule në shtatoren e Edmond Hoxhës, luftëtarit...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta çmoi Profesor Doktor Fatmir Shehun me Titullin “Mjeshtër i Madh”: “Në vlerësim të meritave të jashtëzakonshme dhe kontributit të drejtpërdrejt në revolucionarizimin e teknologjisë së shpimit të puseve të naftës dhe gazit në vendin tonë, në vitet ‘80-të. Me...