Kushtetuta e Shqipërisë

Programi i Transparencës

Simbolet Kombëtare

Lajmet

Lajmet e fundit të publikuara

Galeria

Vizito Shqipërinë

15 hours ago

Ilir Meta

Një sukses i jashtëzakonshëm për boksin tonë profesionist, Florian Marku shpallet kampion bote në IBFI!
Urimet më të ngrohta dhe gjithmonë paraqitje të shkëlqyera në ring! Krenohemi me Florianin! 🥊🇦🇱
... See MoreSee Less

View on Facebook

An extraordinary success for our professional boxing, Florian Marku is declared world champion at IBFI!
Warmest wishes and always great performances in the ring! We are proud of Florian! 🥊🇦🇱