Intervistat

[playlist type="video" ids="78756"] Elona Meço: Mirëmbrëma! Emisioni “Pa Censurë” ndodhet sot në Presidencë, për të zhvilluar një intervistë me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, zotin Bajram Begaj. Zoti President, ju falenderoj që jeni sot me mua në “Pa Censurë” dhe e vlerësoj shumë praninë tuaj në...

[video width="1920" height="1080" mp4="/wp-content/uploads/2023/01/Intervista-e-Presidentit-të-Republikës-SH.-T.-Z.-Bajram-Begaj-për-Zërin-e-Amerikës.mp4"][/video]   Zëri i Amerikës: Zoti President! Së pari, faleminderit për mundësinë e kësaj interviste! Ju keni disa muaj që jeni në këtë detyrë. Praktikisht në këto 30 vjet ju jeni i dyti kryetar shteti, që vini nga radhët e ushtrisë. Sa i vështirë...