Kushtetuta e Shqipërisë

Programi i Transparencës

Simbolet Kombëtare

Lajmet

Lajmet e fundit të publikuara

Galeria

Vizito Shqipërinë

10 hours ago

Ilir Meta

Një bisedë e hapur dhe e ngrohtë, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Familjes, me nxënës dhe mësues të shkollave të ndryshme të vendit, mbi rëndësinë e mbrojtjes së familjes dhe vlerave të saj, të tronditura nga plagët sociale dhe fenomeni i shpopullimit.
Eleminimi i dhunës, respektimi i të drejtave të fëmijëve dhe nxitja e barazisë në vendimmarrje garantojnë më shumë siguri dhe mirëqenie për familjen, e bëjnë atë më të fortë dhe më të shëndetshme. Thelbësore është figura e mësuesit, që duhet mbështetur më aktivisht, për shkak rolit të rëndësishëm në edukimin e brezave të rinj me vlerat qytetare.
Të fuqizojmë familjen shqiptare, për të forcuar shoqërinë dhe Atdheun! 🇦🇱
... See MoreSee Less

View on Facebook

(1/2)Bitter the news about the passing of the ring intellectual #AhmetGolemi. A pioneer of our profess.🥊 5-time champion & 4-time runner-up he challenged the regime itself in a "duel" in the name of defending his passion to re-emerge stronger as a talented writer & journalist.🇦🇱

  MBROJE VOTËN!

I nderuar qytetar,

Bashkohu edhe ti me denoncimin e krimit zgjedhor nga çdo subjekt politik,

funksionar publik, kandidat apo qytetar!

Nëse je dëshmitar i manipulimit, presionit apo çdo veprimi që cenon  zgjedhjet e lira,

DENONCO!

Garantojmë konfidencialitetin e të dhënave tuaja!

Dërgoni denoncimin tuaj në adresën e email-it:

[email protected]

Kontaktoni në numrat e telefonit:

0695726546 / 0695726561

Dekreti i Presidentit "Për caktimin e datës  së zgjedhjeve për Kuvendin"

Informohu në lidhje me procesin zgjedhor!

Ti vendos që zgjedhjet të jenë të lira dhe të ndershme.