Lajme

Me rastin e 27 janarit, Ditës Botërore të Kujtesës për viktimat e Holokaustit, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta çmoi sot Shoqatën e Miqësisë Shqipëri-Izrael me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”. Kreu i Shtetit i dorëzoi kryetarit të Shoqatës së Miqësisë Shqipëri-Izrael, Prof. Dr. Petrit...

Me rastin e 27 janarit, Ditës Ndërkombëtare të Kujtesës për viktimat e Holokaustit, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta përshëndeti sot, nëpërmjet një video-konference, konferencën ndërkombëtare “Një botë në udhëkryq”, të organizuar në Izrael nga Ambasada Ndërkombëtare e Krishterë e Jeruzalemit. Mesazhi i Presidentit të Republikës,...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta dekoroi mjekun e njohur neurolog Drini Dobi (pas vdekjes) me Dekoratën “Nënë Tereza”: “Me mirënjohje për neurologun e shkëlqyer, pedagogun e Universiteti të Mjekësisë, shkencëtarin e palodhur, si dhe humanistin e përkushtuar dhe vetëmohues në shërbim të pacientëve. Në...

STOP GËNJESHTRAVE të deputetëve Basha-Bardhi për PRESIDENTIN E REPUBLIKËS! ÇMONTIMI I GËNJESHTRËS SË DYTË! Lidhur me gënjeshtrat e tjera të deputetit Bardhi, se gjasme, “Dekretimi i beftë i zgjedhjeve nga Presidenti ka patur një qëllim, për të vënë në vështirësi PD”, apo “lidhur me mungesën e konsultimit...

STOP GËNJESHTRAVE të deputetëve Lulzim Basha dhe Gazment Bardhi për vendimmarrjen e Gjykatës Kushtetuese për votimet e 30 qershorit 2019! ÇMONTIMI I GËNJESHTRËS SË PARË! Ditën e djeshme jemi njohur me disa gënjeshtra të përsëritura të deputetit të Partisë Demokratike, Gazment Bardhi të mbajtura në një emision...

Korçë Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta çmoi Teatrin “Andon Zako Çajupi” të Korçës me Dekoratën e lartë “Nderi i Kombit”: “Me vlerësime ndaj kontributit të vyer për zhvillimin e artit dhe kulturës shqiptare si për dhe nderin e madh që ky teatër i ka...

Shkodër Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta çmoi sot kontributet dhe rezultatet e spikatura të disa sportistëve të shquar shkodranë. Me Dekoratën e lartë “Nderi i Kombit”, Kreu i Shtetit nderoi atletin Feti Dizdari (pas vdekjes): “Me vlerësim të...

D E K R E T PËR CAKTIMIN E DATËS SË ZGJEDHJEVE TË PJESSHME VENDORE PËR KRYETAR BASHKIE, PËR DISA NJËSI TË QEVERISJES VENDORE Në mbështetje të nenit 92 shkronja “gj”, 93, 115, të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, si dhe të nenit 10, të ligjit nr....