Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 05 17 at 17.25.33

Aktivitetet, Lajme

Zonja Armanda Begaj bashkohet me gëzimin e Festës së Abetares së fëmijëve në fshatrat Kashar dhe Ndroq të Tiranës

Zonja e Parë, Armanda Begaj, ishte pjesë e festës tradicionale të Abetares në shkollën “Qemal Cena” në Kashar dhe “Bashkim Berisha” në Ndroq.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 17.25.34

Ajo i përgëzoi nxënësit e klasave të para për mbylljen e një etape të rëndësishme për shkrimin dhe leximin e gjuhës shqipe.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 17.25.34 1

Bashkë me urimet për përfundimin e librit të parë shkollor dhe dhënien e certifikatave të Abetares, Zonja Begaj u dhuroi të vegjëlve libra edukativë dhe argëtues në vijim të nismës për nxitjen e leximit shqip.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 17.25.35

Ajo shprehu falënderime të veçanta ndaj mësuesve për përkushtimin ndaj fëmijëve të klasave të para, sidomos në aftësimin e shprehive në gjuhën amtare.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 19.39.59

Zonja Begaj u takua edhe me prindërit e gjyshërit që ishin pjesë e këtij “diplomimi” të parë shkollor të të vegjëlve. 

WhatsApp Image 2024 05 17 at 17.25.36 1

Vizita në shkollën “Bashkim Berisha” në Ndroq ishte një premtim i mbajtur për Zonjën Begaj.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 17.25.37 1

Ajo u takua herën e parë me këta fëmijë në nisje të vitit të ri shkollor dhe, sikurse u kishte premtuar më 11 shtator 2023, shkoi sot për të ndarë me ta gëzimin e festës së Abetares.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 19.39.59 1