Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Deklarata

IMG 5199

Deklarata

DEKLARATA PËR SHTYP ME RASTIN E VIZITËS SHTETËRORE TË PRESIDENTES SË SLLOVENISË NË SHQIPËRI

E nderuar, zonja Presidente, Pirc Musar, E dashur mike, Nataša, Zonja dhe zotërinj, Kam nderin dhe...

Lexo më shumë DEKLARATA PËR SHTYP ME RASTIN E VIZITËS SHTETËRORE TË PRESIDENTES SË SLLOVENISË NË SHQIPËRI

IMG 8278

Deklarata

DEKLARATË E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, SH. T. Z. BAJRAM BEGAJ

Përshëndetje dhe faleminderit, I nderuar miku im, Presidenti Radev! Së pari, dëshiroj që edhe një herë...

Lexo më shumë DEKLARATË E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, SH. T. Z. BAJRAM BEGAJ

IMG 0601

Deklarata, Lajme

Deklaratë e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, në kuadër të konferencës së përbashkët për shtyp me Presidentin e Republikës së Kroacisë, Sh. T. Z. Zoran Milanoviç

Përshëndetje ! Së pari, dëshiroj edhe njëherë ta falënderoj Presidentin e Republikës së Kroacisë,...

Lexo më shumë Deklaratë e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, në kuadër të konferencës së përbashkët për shtyp me Presidentin e Republikës së Kroacisë, Sh. T. Z. Zoran Milanoviç

Deklarata

Deklaratë për shtyp e Presidentit të Republikës Sh.T.Z. Bajram Begaj

Dënoj me forcë sulmin ndaj policisë së Kosovës në komunën e Leposaviqit, ku mbeti i vrarë një polic...

Lexo më shumë Deklaratë për shtyp e Presidentit të Republikës Sh.T.Z. Bajram Begaj

thumbnail Kosova 5 1 1 1

Deklarata

Deklarata e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z.Bajram Begaj, në konferencën e përbashkët për shtyp me Presidenten e Republikës së Kosovës, Sh.S.Znj. Vjosa Osmani

Përshëndetje ! Sot, një vit pas vizitës sime të parë si President i Republikës në Kosovë, kisha...

Lexo më shumë Deklarata e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z.Bajram Begaj, në konferencën e përbashkët për shtyp me Presidenten e Republikës së Kosovës, Sh.S.Znj. Vjosa Osmani

Foto 4 njoftim

Deklarata

Deklaratë e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj

Përshëndetje të gjithëve, Së pari, dëshiroj t’i shpreh Presidentes së Republikës së Sllovenisë,...

Lexo më shumë Deklaratë e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj

Foto e Deklarates per shtyp

Deklarata

Deklarata për shtyp e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, gjatë vizitës shtetërore në Azerbajxhan

I nderuar President Aliyev, Të nderuar të pranishëm! Shumë faleminderit për mikpritjen e ngrohtë!...

Lexo më shumë Deklarata për shtyp e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, gjatë vizitës shtetërore në Azerbajxhan

352411071 644030641074107 2807963869936766440 n

Deklarata

Deklarata e Presidentit Begaj në konferencën e përbashkët për shtyp me Presidentin e Estonisë

Përshëndetje të gjithëve! Është nder, të pres mikun tim Alar, Presidentin e një shteti partner, siç...

Lexo më shumë Deklarata e Presidentit Begaj në konferencën e përbashkët për shtyp me Presidentin e Estonisë

Presidentja Hungareze 7 scaled

Deklarata

Deklaratë e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Bajram Begaj

Përshëndetje të gjithëve! Sot, kisha nderin të mikprisja në Tiranë, në një vizitë shtetërore,...

Lexo më shumë Deklaratë e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Bajram Begaj

Vizita e Presidentit Polak 4 scaled

Deklarata

Deklarata e Presidentit të Republikës Sh.T.Z. Bajram Begaj në konferencën me homologun e tij polak, z. Andrzej Duda

Përshëndetje! Sot kisha nderin dhe privilegjin t’i uroja mirëseardhjen në Shqipëri në një vizitë...

Lexo më shumë Deklarata e Presidentit të Republikës Sh.T.Z. Bajram Begaj në konferencën me homologun e tij polak, z. Andrzej Duda

IMG 20230427 WA0021

Deklarata

Deklaratë e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj

Përshëndetje të gjithëve! Së pari, më lejoni që në këtë konferencë të përbashkët shtypi të...

Lexo më shumë Deklaratë e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj

Austria 1 scaled

Deklarata

Deklarata e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj në konferencën për shtyp me Presidentin e Austrisë, Sh.T.Z. Alexander Van der Bellen

Mirëdita! Është  kënaqësi e veçantë të mirëpres Presidentin e Austrisë, Van der Bellen, në këtë...

Lexo më shumë Deklarata e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj në konferencën për shtyp me Presidentin e Austrisë, Sh.T.Z. Alexander Van der Bellen