Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Lajme

WhatsApp Image 2024 04 19 at 19.11.28

Lajme

Presidenti Begaj, vizitë zyrtare në Urdhrin Sovran të Maltës, në 30-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike me Shqipërinë

Presidenti i Republikë së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, zhvilloi sot një vizitë zyrtare në...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, vizitë zyrtare në Urdhrin Sovran të Maltës, në 30-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike me Shqipërinë

IMG 9537

Lajme

Presidenti i Republikës takim me delegacionin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, priti sot një delegacion të Asamblesë...

Lexo më shumë Presidenti i Republikës takim me delegacionin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.04.47

Lajme

Presidenti Begaj, vizitë në shtëpinë e akademikut Rexhep Qosja

Gjatë qëndrimit në Prishtinë, Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, zhvilloi një vizitë në...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, vizitë në shtëpinë e akademikut Rexhep Qosja

WhatsApp Image 2024 04 16 at 14.56.35

Lajme

Presidenti Begaj, vizitë në familjen Rugova: Çdo shqiptar duhet të vijë këtu, pasi për të gjithë ne Ibrahim Rugova është dhe do të mbetet President

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, gjatë qëndrimit në Kosovë zhvilloi një vizitë në...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, vizitë në familjen Rugova: Çdo shqiptar duhet të vijë këtu, pasi për të gjithë ne Ibrahim Rugova është dhe do të mbetet President

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.22.00

Lajme

Presidenti i Republikës, takim me Presidenten e Sllovenisë, Natasha Pirc Musar

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, gjatë qëndrimit në Prishtinë, në kuadër të forumit...

Lexo më shumë Presidenti i Republikës, takim me Presidenten e Sllovenisë, Natasha Pirc Musar

IMG 9248

Lajme

Presidenti Begaj mer pjesë në forumin ndërkombëtar “Gruaja, Paqja dhe Siguria” në Prishtinë

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, mori pjesë sot në forumin ndërkombëtar “Gruaja,...

Lexo më shumë Presidenti Begaj mer pjesë në forumin ndërkombëtar “Gruaja, Paqja dhe Siguria” në Prishtinë

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.17.46 1

Lajme

Presidenti Begaj, prononcim për mediat gjatë qëndrimit në Prishtinë, në kuadër të forumit ndërkombëtar për “Gratë, Paqen dhe Sigurinë”

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, gjatë qëndrimit në Prishtinë, në kuadër të forumit...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, prononcim për mediat gjatë qëndrimit në Prishtinë, në kuadër të forumit ndërkombëtar për “Gratë, Paqen dhe Sigurinë”

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.21.28

Lajme

Presidenti Begaj, takim me Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, zhvilloi në Prishtinë takime të veçanta me liderët...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, takim me Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi

5f69a1c3 c584 4a5a 9479 2f87a6cd8507

Lajme

Presidenti Begaj, urime për festën e Fitër Bajramit nga qyteti i Elbasanit

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, përcolli sot urime për festën e Fitër...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, urime për festën e Fitër Bajramit nga qyteti i Elbasanit

WhatsApp Image 2024 04 11 at 13.01.45

Lajme

Presidenti Begaj, mer pjesë në aktivitetin “Ditë e Hapur” me rastin e 15-vjetorit të anëtarësimit në NATO

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, mori pjesë sot në aktivitetin “Ditë e...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, mer pjesë në aktivitetin “Ditë e Hapur” me rastin e 15-vjetorit të anëtarësimit në NATO

WhatsApp Image 2024 04 08 at 10.27.27

Lajme

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, përkujtoi sot 113-vjetorin e kryengritjes së Malësisë së Madhe

Në nderim të 6 prillit të vitit 1911, kur burrat e malësisë valvitën flamurin e Skënderbeut në...

Lexo më shumë Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, përkujtoi sot 113-vjetorin e kryengritjes së Malësisë së Madhe

273553e5 e80a 4594 882e f3816cb3b6c7

Lajme

Presidenti Begaj, vizitë dyditore në Malësinë e Madhe me rastin e 113-vjetorit të kryengritjes së Deçiqit

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z Bajram Begaj, po zhvillon një vizitë dyditore në...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, vizitë dyditore në Malësinë e Madhe me rastin e 113-vjetorit të kryengritjes së Deçiqit