Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 3644

Lajme

Presidenti Begaj pranoi sot Letër Kredencialet e Ambasadorit të Luksemburgut jo rezident në Shqipëri

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, pranoi sot Letër Kredencialet e Sh. T. Z. Marc Hübsch, Ambasador i Luksemburgut në Shqipëri, jo rezident.

Gjatë bisedës, Presidenti Begaj përgëzoi Ambasadorin Hübsch për detyrën e re, duke vlerësuar nivelin e dialogut politik mes dy vendeve, si edhe marrëdhëniet dy dhe shumëpalëshe.

IMG 3646

Presidenti Begaj shprehu, gjithashtu, mirënjohje për mbështetjen e Dukatit të Madh të Luksemburgut ndaj Shqipërisë në përpjekjen për anëtarësimin në BE, si edhe për zgjerimin e Unionit në Ballkanin Perëndimor.