Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Galeria

WhatsApp Image 2024 04 19 at 19.11.28

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, vizitë zyrtare në Urdhrin Sovran të Maltës, në 30-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike me Shqipërinë

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, vizitë zyrtare në Urdhrin Sovran të Maltës, në 30-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike me Shqipërinë

IMG 9537

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës takim me delegacionin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

...

Lexo më shumë Presidenti i Republikës takim me delegacionin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.04.47

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, vizitë në shtëpinë e akademikut Rexhep Qosja

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, vizitë në shtëpinë e akademikut Rexhep Qosja

WhatsApp Image 2024 04 16 at 14.56.35

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, vizitë në familjen Rugova: Çdo shqiptar duhet të vijë këtu, pasi për të gjithë ne Ibrahim Rugova është dhe do të mbetet President

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, vizitë në familjen Rugova: Çdo shqiptar duhet të vijë këtu, pasi për të gjithë ne Ibrahim Rugova është dhe do të mbetet President

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.22.00

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës, takim me Presidenten e Sllovenisë, Natasha Pirc Musar

...

Lexo më shumë Presidenti i Republikës, takim me Presidenten e Sllovenisë, Natasha Pirc Musar

IMG 9248

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj mer pjesë në forumin ndërkombëtar “Gruaja, Paqja dhe Siguria” në Prishtinë

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj mer pjesë në forumin ndërkombëtar “Gruaja, Paqja dhe Siguria” në Prishtinë

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.17.46 1

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, prononcim për mediat gjatë qëndrimit në Prishtinë, në kuadër të forumit ndërkombëtar për “Gratë, Paqen dhe Sigurinë”

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, prononcim për mediat gjatë qëndrimit në Prishtinë, në kuadër të forumit ndërkombëtar për “Gratë, Paqen dhe Sigurinë”

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.21.28

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, takim me Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, takim me Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi

5f69a1c3 c584 4a5a 9479 2f87a6cd8507

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, urime për festën e Fitër Bajramit nga qyteti i Elbasanit

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, urime për festën e Fitër Bajramit nga qyteti i Elbasanit

WhatsApp Image 2024 04 11 at 13.01.45

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, mer pjesë në aktivitetin “Ditë e Hapur” me rastin e 15-vjetorit të anëtarësimit në NATO

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, mer pjesë në aktivitetin “Ditë e Hapur” me rastin e 15-vjetorit të anëtarësimit në NATO

WhatsApp Image 2024 04 08 at 10.27.27

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, përkujtoi sot 113-vjetorin e kryengritjes së Malësisë së Madhe

...

Lexo më shumë Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, përkujtoi sot 113-vjetorin e kryengritjes së Malësisë së Madhe

273553e5 e80a 4594 882e f3816cb3b6c7

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, vizitë dyditore në Malësinë e Madhe me rastin e 113-vjetorit të kryengritjes së Deçiqit

...

Lexo më shumë Presidenti Begaj, vizitë dyditore në Malësinë e Madhe me rastin e 113-vjetorit të kryengritjes së Deçiqit