Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Fjalime

6619f650 0f56 4953 bae9 2bd7d1535a5a

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E DITËS KOMBËTARE TË DREJTËSISË

Zonja dhe zotërinj, Në Ditën Kombëtare të Drejtësisë kam kënaqësinë t’ju drejtohem juve,...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E DITËS KOMBËTARE TË DREJTËSISË

0ab1e072 c505 4318 b6ed df9e8f23d214

Fjalime

Fjala e Presidentit Begaj në edicionin e 3-të, “Ditët e Bujqësisë”

Kam ardhur me shumë kënaqësi dhe me interes të madh për të vizituar panairin ndërkombëtar “Ditët e...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit Begaj në edicionin e 3-të, “Ditët e Bujqësisë”

a4c3e6ef 7593 4a2e 903b c96de2f59085

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS, SH. T. Z. BAJRAM BEGAJ NË FORUMIN PËR GRATË, PAQEN DHE SIGURINË

Kam nderin t’ju drejtohem  në këtë Forum për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, që mbahet në Prishtinë....

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS, SH. T. Z. BAJRAM BEGAJ NË FORUMIN PËR GRATË, PAQEN DHE SIGURINË

c38f69a5 365e 4f76 b18f b645a7d595be

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ NË CEREMONINË E 15-VJETORIT TË ANËTARËSIMIT NË NATO

Historia e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO është pjesë e rrugëtimit të popullit tonë drejt...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ NË CEREMONINË E 15-VJETORIT TË ANËTARËSIMIT NË NATO

35e56fed ee74 447b 9730 9edcdc9579be

Fjalime

Fjala e Presidentit Begaj në Forumin e XI Global Baku. “Të stabilizojmë këtë botë të trazuar”

I nderuar President Aliyev, Zonja dhe zotërinj, Ju falënderoj për mikpritjen tuaj në Forumin Global të...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit Begaj në Forumin e XI Global Baku. “Të stabilizojmë këtë botë të trazuar”

2b68f69a 8899 49be a59c ae99224cbed4

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E RIJETËSIMIT TË BAZËS AJRORE TË NATO-S NË KUÇOVË

Të nderuar ushtarakë të lartë të NATO-s, Të dashur ushtarë dhe efektivë të FA-së, Rijetësimi i...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E RIJETËSIMIT TË BAZËS AJRORE TË NATO-S NË KUÇOVË

Untitled Artwork 1

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ NË CEREMONINË E 580-VJETORIT TË BESËLIDHJES SË LEZHËS

Zoti Kryetar i Bashkisë, I nderuar Kryetar Madeo, Të nderuar të pranishëm, Zonja e zotërinj, 580-vjetori...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ NË CEREMONINË E 580-VJETORIT TË BESËLIDHJES SË LEZHËS

Untitled Artwork

Fjalime

Mesazh i Presidentit të Republikës Sh. T. Z. Bajram Begaj në 16-vjetorin e Shpalljes së Kosovës Republikë

Sot është ditë e veçantë për të festuar. 17 Shkurti shënon kurorëzimin e ëndrrave të popullit...

Lexo më shumë Mesazh i Presidentit të Republikës Sh. T. Z. Bajram Begaj në 16-vjetorin e Shpalljes së Kosovës Republikë

21d31b3b 2663 4c1f a36e 6aa5d83bf9cd

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E STËRVITJES “MBROJTJA E QËNDRUESHME” E FORCAVE TË ARMATOSURA

Zoti Ministër i Mbrojtjes, Zoti Shef i Shtabit të Përgjithshëm, Gjeneral Kingji, Zoti Komandant i Forcave...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E STËRVITJES “MBROJTJA E QËNDRUESHME” E FORCAVE TË ARMATOSURA

5d9cb9d1 afc2 4e0a 9587 1db0f7a49cbb

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E SHPALLJES SË TIRANËS KRYEQYTET I SHQIPËRISË

Të nderuar zonja dhe zotërinj, Të dashur miq, Mirë se erdhët në këtë ceremoni modeste për të...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E SHPALLJES SË TIRANËS KRYEQYTET I SHQIPËRISË

IMG 2401

Fjalime

Fjala e Presidentit Begaj në samitin “B40 Balkan cities network”

Të nderuar të pranishëm, Zonja dhe zotërinj, Ju falënderoj që më ftuat të përshëndes...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit Begaj në samitin “B40 Balkan cities network”

IMG 0391

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E PRITJES SË TRUPIT DIPLOMATIK NË SHQIPËRI

Zoti Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, Shkëlqesi Ambasadorë, Zonja e zotërinj, Mirëmbrëma...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E PRITJES SË TRUPIT DIPLOMATIK NË SHQIPËRI