Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Aktivitetet

WhatsApp Image 2024 06 01 at 15.48.42

Aktivitetet, Lajme

Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë bëjnë bashkë për festën e 1 Qershorit fëmijë nga vise të ndryshme të Shqipërisë, dhe jo vetëm. Të dhurojmë dashuri për çdo fëmijë, të respektojmë mësuesit dhe të mbështesim prindërit e fëmijëve me aftësi ndryshe!

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, dhe Zonja e Parë, pritën sot me rastin e...

Lexo më shumë Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë bëjnë bashkë për festën e 1 Qershorit fëmijë nga vise të ndryshme të Shqipërisë, dhe jo vetëm. Të dhurojmë dashuri për çdo fëmijë, të respektojmë mësuesit dhe të mbështesim prindërit e fëmijëve me aftësi ndryshe!

de47c6e5 3fed 443b 8180 bcf3ffd1bbae

Aktivitetet, Lajme

Zonja Begaj me nxënësit e shkollës “Lasgush Poradeci” në Tiranë për festën e Abetares

Zonja e Parë, Armanda Begaj, mori pjesë sot në festën e Abetares së nxënësve të klasës së parë në...

Lexo më shumë Zonja Begaj me nxënësit e shkollës “Lasgush Poradeci” në Tiranë për festën e Abetares

WhatsApp Image 2024 05 18 at 11.08.49

Aktivitetet, Lajme

Zonja e Parë, Armanda Begaj, vizitë me një grup nxënësish tek Torra Veneciane në Durrës. “Vizitoni muzeumet! Zbuloni tashëgiminë historike e kulturore të vendit tonë”!

Në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, Zonja e Parë, Armanda Begaj, e shoqëruar nga një grup nxenësish...

Lexo më shumë Zonja e Parë, Armanda Begaj, vizitë me një grup nxënësish tek Torra Veneciane në Durrës. “Vizitoni muzeumet! Zbuloni tashëgiminë historike e kulturore të vendit tonë”!

WhatsApp Image 2024 05 18 at 08.32.44

Aktivitetet, Lajme

Zonja e Parë, Armanda Begaj, vizitë në laboratorin TIK të shkollës 9-vjeçare “Lasgush Poradeci”, Tiranë

Zonja e Parë, Armanda Begaj, së bashku me Ministren e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora...

Lexo më shumë Zonja e Parë, Armanda Begaj, vizitë në laboratorin TIK të shkollës 9-vjeçare “Lasgush Poradeci”, Tiranë

WhatsApp Image 2024 05 17 at 17.25.33

Aktivitetet, Lajme

Zonja Armanda Begaj bashkohet me gëzimin e Festës së Abetares së fëmijëve në fshatrat Kashar dhe Ndroq të Tiranës

Zonja e Parë, Armanda Begaj, ishte pjesë e festës tradicionale të Abetares në shkollën “Qemal Cena”...

Lexo më shumë Zonja Armanda Begaj bashkohet me gëzimin e Festës së Abetares së fëmijëve në fshatrat Kashar dhe Ndroq të Tiranës

WhatsApp Image 2024 04 19 at 19.09.10

Aktivitetet

Zonja Begaj, vizitë në Elbasan me nxënësit e klasës së pestë të shkollës 9-vjeçare “Sylë  Harri” të Elbasanit

Në Ditën Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve Arkeologjike, Zonja Begaj ftoi nxënësit e  klasës...

Lexo më shumë Zonja Begaj, vizitë në Elbasan me nxënësit e klasës së pestë të shkollës 9-vjeçare “Sylë  Harri” të Elbasanit

IMG 7706

Aktivitetet

Zonja Begaj në Vaun e Dejes në ndihmë të shëndetit të grave dhe të fëmijëve me aftësi ndryshe

Zonja Armanda Begaj ishte sot në Bashkinë e Vaut të Dejës, nga ku bëri apel për depistimin e grave dhe...

Lexo më shumë Zonja Begaj në Vaun e Dejes në ndihmë të shëndetit të grave dhe të fëmijëve me aftësi ndryshe

thumbnail IMG 0178

Aktivitetet

Në Ditën Botërore të Shëndetit Mendor, Zonja Begaj: Bashkë mund të ndërtojmë një të ardhme më të shëndetshme për mendjen dhe shpirtin!

“Çdokush është i ekspozuar ndaj fenomeneve që çojnë në mungesë të mireqënies të shëndetit...

Lexo më shumë Në Ditën Botërore të Shëndetit Mendor, Zonja Begaj: Bashkë mund të ndërtojmë një të ardhme më të shëndetshme për mendjen dhe shpirtin!

Zp

Aktivitetet

Zonja e Parë e Shqipërisë, Armanda Begaj merr pjesë në Konferencën Rajonale të Nivelit të Lartë “Fuqia e zgjedhjes: Arritja e autonomisë trupore për gratë dhe vajzat”

Më datën 5 tetor 2023, në Shkup, me mbështetjen e Zonjës së Parë të Maqedonisë së Veriut, Elizabeta...

Lexo më shumë Zonja e Parë e Shqipërisë, Armanda Begaj merr pjesë në Konferencën Rajonale të Nivelit të Lartë “Fuqia e zgjedhjes: Arritja e autonomisë trupore për gratë dhe vajzat”

a8cdc897 fc6a 429e a877 92803fc4fd79

Aktivitetet

“Tetori rozë” – ndërgjegjësim dhe solidaritet

Gjatë 31 ditëve të muajit tetor secili nga ne duhet të ketë një moment reflektimi për atë  se...

Lexo më shumë “Tetori rozë” – ndërgjegjësim dhe solidaritet

WhatsApp Image 2023 09 11 at 5.26.37 PM6

Aktivitetet

Fillimi i shkollës – Zonja e Parë, Armanda Begaj viziton shkollën 9-vjeçare “Bashkim Berisha” në Ndroq

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, Zonja e Parë, Armanda Begaj zgjodhi ta kalonte këtë ditë...

Lexo më shumë Fillimi i shkollës – Zonja e Parë, Armanda Begaj viziton shkollën 9-vjeçare “Bashkim Berisha” në Ndroq

Aktivitetet, Lajme

Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë Armanda Begaj presin fëmijët e Institutit Arsimor “Time Center”

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj dhe Zonja e Parë, Armanda Begaj, pritën në Institucionin e...

Lexo më shumë Presidenti Begaj dhe Zonja e Parë Armanda Begaj presin fëmijët e Institutit Arsimor “Time Center”