Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Fjalime

FZH 0016

Fjalime

President’s speech on the 30th anniversary of the Constitutional Court

Honourable Madam Speaker of the Parliament, Honourable Prime Minister, Honourable Members of the...

Lexo më shumë President’s speech on the 30th anniversary of the Constitutional Court

shkolla magjistratures

Fjalime, Lajme

Fjala e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj në 25-vjetorin e krijimit të Shkollës së Magjistraturës

Kam kënaqësi të veçantë të jem sot me ju për të festuar 25-vjetorin e krijimit të Shkollës së...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj në 25-vjetorin e krijimit të Shkollës së Magjistraturës

presidenti begaj brdo brijuni 3

Fjalime

Fjala e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj mbajtur në Takimin e Liderëve të Procesit të Brdo-Brijunit

I nderuar President Pahor, I nderuar President Milanović, Të dashur kolegë, Më lejoni të filloj fjalën...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj mbajtur në Takimin e Liderëve të Procesit të Brdo-Brijunit

presidenti begaj fjala

Lajme, Fjalime

Fjala e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj në veprimtarinë festive të 100-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara

E nderuar zonja Kryetare e Kuvendit, I nderuar zoti Kryeministër, E nderuar Ambasadore Yuri Kim, Të nderuar...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj në veprimtarinë festive të 100-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara

IMG 1416

Fjalime, Lajme

Fjala në ceremoninë e marrjes së detyrës

 I nderuar Zoti Meta, E nderuar zonja Kryetare e Kuvendit, I nderuar Zoti Kryeministër, E nderuar Kryetare...

Lexo më shumë Fjala në ceremoninë e marrjes së detyrës

G O 8658

Lajme, Fjalime

Fjala e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj gjatë ceremonisë së betimit në Kuvendin e Shqipërisë

E nderuar zonja Kryetare e Kuvendit, I nderuar Zoti Kryeministër, Të nderuar ministra e deputetë, Të...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj gjatë ceremonisë së betimit në Kuvendin e Shqipërisë