Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Fjalime

IMG 6623

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E DITËS SË FLAMURIT DHE 111- VJETORIT TË PAVARËSISË

Të dashur bashkëatdhetarë! Të nderuar ambasadorë! Të nderuar përfaqësues të komuniteteve fetare! Të...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E DITËS SË FLAMURIT DHE 111- VJETORIT TË PAVARËSISË

IMG 6281

Fjalime

Fjala e Presidentit Begaj me rastin e 25-vjetorit të Kushtetutës së Republikës

E nderuar zonja Kryetare e Kuvendit, E nderuar zonja Kryetare e Gjykatës Kushtetuese, Të nderuar gjyqtarë...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit Begaj me rastin e 25-vjetorit të Kushtetutës së Republikës

IMG 6149

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS NË QYTETIN E DURRËSIT

Zonja dhe zotërinj, Të nderuar të ftuar dhe qytetarë të Durrësit, Jemi bashkë sot për të nderuar...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS NË QYTETIN E DURRËSIT

Diaspora 2

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ NË SAMITIN E DIASPORËS

Të nderuar bashkëatdhetarë, Zonja e zotërinj, Është kënaqësi e veçantë që jemi mbledhur nga të...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ NË SAMITIN E DIASPORËS

Arberesh 1

Fjalime

Fjala e Presidentit Begaj në “Dita Arbëreshe” në kuadrin e samitit të tretë të Diasporës

Shumë të dashur arbëreshë, Të nderuar miq e të pranishëm, Zonja dhe zotërinj, Ju falenderoj për...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit Begaj në “Dita Arbëreshe” në kuadrin e samitit të tretë të Diasporës

Fjalime

FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E 115-VJETORIT TË DITËS SË ALFABETIT (KONGRESIT TË MANASTIRIT)

Të nderuar të pranishëm, Zonja dhe zotërinj, Dëshiroj ta filloj me një falenderim për autoritetet e...

Lexo më shumë FJALA E PRESIDENTIT BEGAJ ME RASTIN E 115-VJETORIT TË DITËS SË ALFABETIT (KONGRESIT TË MANASTIRIT)

Gazetaret 2

Fjalime

Fjala e Presidentit Begaj në ceremoninë e dhënies së çmimit të gazetarit të vitit nga organizata Unioni i Gazetarëve Shqiptarë

Të nderuar të pranishëm, Zonja dhe zotërinj, Faleminderit që më ftuat të jem i pranishëm në...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit Begaj në ceremoninë e dhënies së çmimit të gazetarit të vitit nga organizata Unioni i Gazetarëve Shqiptarë

IMG 4080

Fjalime

Fjala përshëndetëse e Presidentit Begaj në aktivitetin përkujtimor për nder të Marsel Skëndos

Të nderuar të pranishëm, Zoti President i Klubit Rotary të Tiranës, Zonja dhe zotërinj, Është një...

Lexo më shumë Fjala përshëndetëse e Presidentit Begaj në aktivitetin përkujtimor për nder të Marsel Skëndos

IMG 2492

Fjalime

Fjala e Presidentit Begaj në Institutin e Historisë me rastin e botimit të veprës në pesë vëllime “Historia e shqiptarëve gjatë shekullit XX-të”

Të nderuar profesorë dhe studiues,   I dashur Afrim,   Zonja dhe zotërinj,  Ju falënderoj për...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit Begaj në Institutin e Historisë me rastin e botimit të veprës në pesë vëllime “Historia e shqiptarëve gjatë shekullit XX-të”

IMG 1825

Fjalime

Fjala e Presidentit të Republikës, SH. T. Z. Bajram Begaj, në San Demetrio Corone me komunitetin sipërmarrës të shoqatës së biznesit “Lions Club Arbëria”

Të nderuar anëtarë të Klubit Lions të Arbërisë, Zonja e zotërinj, Faleminderit për ftesën dhe jam...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit të Republikës, SH. T. Z. Bajram Begaj, në San Demetrio Corone me komunitetin sipërmarrës të shoqatës së biznesit “Lions Club Arbëria”

IMG 2185

Fjalime

Fjala e Presidentit të Republikës, SH. T. Z. Bajram Begaj, në San Cosmo Albaneze

Miq të San Cosmo Albaneze, Të nderuar autoritete civile, ushtarake dhe fetare, Vizitat e këndshme të...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit të Republikës, SH. T. Z. Bajram Begaj, në San Cosmo Albaneze

IMG 1489

Fjalime

Fjala e Presidentit të Republikës, SH. T. Z. Bajram Begaj, në Kolegjin e Sant’ Adriano-s

Të nderuar autoritete qeveritare dhe rajonale të pranishme, Të nderuar përfaqësues dhe delegatë nga...

Lexo më shumë Fjala e Presidentit të Republikës, SH. T. Z. Bajram Begaj, në Kolegjin e Sant’ Adriano-s