Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 9537

Lajme

Presidenti i Republikës takim me delegacionin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, priti sot një delegacion të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, anëtarë të Komitetit për Demokraci dhe Siguri.

IMG 9538

Parlamentarët vlerësuan rolin që Shqipëria luan në NATO, si edhe kontributin e saj në mbrojtje të parimeve dhe vlerave të Aleancës.

IMG 9539

Kreu i Shtetit rikonfirmoi qëndrimin se Shqipëria është tërësisht e përkushtuar për të vijuar me angazhimet e saj në NATO dhe për të forcuar mbrojtjen kolektive.

IMG 9543

Takimi u zhvillua më pas në formën e një bashkëbisedimi, gjatë të cilit Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, shprehu qëndrimin e Shqipërisë në lidhje me situatën në rajon, mbi zhvillimet në Lindjen e Mesme, si edhe nevojën e gjetjes së zgjidhjeve nëpërmjet dialogut dhe bashkëpunimit konstruktiv.

IMG 9544

“Shqipëria do të vijojë të luajë rolin e saj si faktor paqeje, stabiliteti dhe kontribuese për sigurinë”, – garantoi Kreu i Shtetit.

IMG 9542