Deklarata

Shkëlqesia Juaj, Ambasadore Znj. Yuri Kim, I nderuar Kryetar, Z. Michael Granoff, Të dashur miq dhe të ftuar, Fillimisht, më lejoni t'ju falënderoj për ftesën dhe organizimin e pritjes së sotme. Është vërtet kënaqësi të jem këtu, në një tjetër event, si shumë të tjera të organizuara këtë vit,...