Mesazhe

Fushata për zgjedhjet e pjesshme vendore të 6 marsit në Bashkitë Shkodër, Durrës, Lushnjë, Dibër, Vorë dhe Rrogozhinë, që nis sot, është një mundësi e shkëlqyer për subjektet garuese dhe kandidatët e tyre për të parashtruar programe konkrete zhvillimi dhe gjithëpërfshirjeje në përputhje me kërkesat...

I nderuar Zoti President, I dashur mik, Jam shumë i lumtur që, në emër të popullit shqiptar dhe në emrin tim personal, t’Ju përcjell urimet më të përzemërta e të sinqerta me rastin e rizgjedhjes Suaj President i Gjermanisë. Jam besimplotë se do të përmbushni me sukses misionin...

Me rastin e 27 janarit, Ditës Ndërkombëtare të Kujtesës për viktimat e Holokaustit, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta përshëndeti sot, nëpërmjet një video-konference, konferencën ndërkombëtare “Një botë në udhëkryq”, të organizuar në Izrael nga Ambasada Ndërkombëtare e Krishterë e Jeruzalemit. Mesazhi i Presidentit të Republikës,...

Gëzuar 85-vjetorin e lindjes Shenjtëria Juaj, Papa Françesku! Ky përvjetor jubilar, ju gjen si udhëheqësin shpirtëror të besimtarëve katolikë në të gjithë botën, shembull i frymëzimit të shpresës për një botë në paqe e begati ku mbizotërojnë vlerat, dashuria, dinjiteti njerëzor dhe vëllazëria midis besimeve e...

Me rastin e Festës së Pavarësisë së Shqipërisë, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ka marrë mesazhe urimi nga krerë shtetesh, si nga Presidenti i Polonisë, Sh.T.Z. Andrzej Duda; i Kroacisë, Sh.T.Z. Zoran Milanoviç; i Slovenisë, Sh.T.Z Borut Pahor; i Maqedonisë së Veriut, Sh.T.Z. Stevo...

Me rastin e Festës së Pavarësisë së Shqipërisë, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ka marrë një mesazh të ngrohtë urimi nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Sh.T.Z. Joseph R. Biden Jr., ku shkruhet: “I dashur Zoti President, Në Ditën tuaj të Pavarësisë, e uroj...

Me rastin e 109-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ka marrë një mesazh urimi nga Presidenti i Francës, Sh.T.Z. Emmanuel Macron. Në mesazhin e Presidentit të Republikës Franceze, urohet: “Zoti President, me rastin e Festës Kombëtare të Republikës së Shqipërisë dëshiroj t’ju...