Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj për ndarjen nga jeta të aktorit Lutfi Hoxha

Lutfi Hoxha përmes roleve të shumta në kinematografi dhe falë afërsisht shtatë dekadave jetë skenike në teatrin “Aleksandër Moisiu” në Durrës, ka lënë pas një trashëgimi artistike të pashlyeshme.

U prehtë në paqe!