Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj në nderim të Komisar Gani Malushit

Dëshmori i Atdheut, Komisar Gani Malushi do të nderohet gjithmonë si shembull frymëzimi për Policinë e Shtetit.
Do të kujtohet me respekt për luftën pa kompromis me bandat e krimin.
Profesionistë si ai lartësojnë figurën e Policisë së Shtetit dhe rrisin besimin tek ajo.