Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj për nisjen e fillimit të shkollës

Suksese në vitin e ri shkollor për çdo nxënës, mësues dhe prind në Shqipëri, e në veçanti për të gjithë ata nxënës që hyjnë në klasë të parë!

Puna dhe përkushtimi juaj i sotëm, ndërtojnë Shqipërinë e së nesërmes.