Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj pas ndarjes nga jeta të Presidentit Giorgio Napolitano

I shpreh ngushëllimet më të ndjera familjes së Presidentit Giorgio Napolitano, miqve të tij dhe gjithë popullit italian.

Shqiptarët do ta kujtojnë gjithmonë me përzemërsi për mbështetjen e pandërprerë që ai i ka dhënë Shqipërisë në rrugëtimin drejt Bashkimit Evropian. U prehtë në paqe!