Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Aktivitetet

Untitled Artwork scaled

Aktivitetet

Në kuadrin e nismës së ruajtjes së trashëgimisë kulturore dhe leximit shqip, Zonja e Parë Armanda Begaj dhuroi sete didaktike e libra artistikë për shkollën shqip të Zarës

Presidenti i Republikës SH.T.Z Bajram Begaj dhe Zonja e Parë Armanda Begaj gjatë vizitës shtetërore në...

Lexo më shumë Në kuadrin e nismës së ruajtjes së trashëgimisë kulturore dhe leximit shqip, Zonja e Parë Armanda Begaj dhuroi sete didaktike e libra artistikë për shkollën shqip të Zarës

DSC 1758 scaled

Aktivitetet

Zonja e Parë, Armanda Begaj, vizitë në galerinë ‘’Klovićevi Dvori” së bashku me Zonjën e Parë të Kroacisë

Zonja e Parë, Armanda Begaj, ka mbërritur në Zagreb në kuadër të vizitës shtetërore të Presidentit...

Lexo më shumë Zonja e Parë, Armanda Begaj, vizitë në galerinë ‘’Klovićevi Dvori” së bashku me Zonjën e Parë të Kroacisë

IMG 20230418 WA0015

Aktivitetet

Zonja e Parë, Armanda Begaj, vizitë në Berat me rastin e Ditës Ndërkombëtare për Monumentet dhe Sitet

Në Ditën Ndërkombëtare për Monumentet dhe Sitet , Zonja e Parë Armanda Begaj, ishte në Berat për të...

Lexo më shumë Zonja e Parë, Armanda Begaj, vizitë në Berat me rastin e Ditës Ndërkombëtare për Monumentet dhe Sitet

ZP 2 scaled

Aktivitetet

Fjala e Zonjës së Parë, Armanda Begaj, në takimin me përfaqësuesit e projektit të ADA “Zgjerimi i Zgjedhjeve”

Zonja e Parë, Armanda Begaj së bashku me Zonjën e Parë të Austrisë, Doris Schmidauer, morën pjesë në...

Lexo më shumë Fjala e Zonjës së Parë, Armanda Begaj, në takimin me përfaqësuesit e projektit të ADA “Zgjerimi i Zgjedhjeve”

ZP 1 scaled

Aktivitetet

Zonja e Parë Armanda Begaj mirëpret Zonjën e Parë të Austrisë, Doris Schmidauer

Përgjatë vizitës shtetërore të Presidentit Federal të Republikës së Austrisë, Sh.T.Z. Alexander Van...

Lexo më shumë Zonja e Parë Armanda Begaj mirëpret Zonjën e Parë të Austrisë, Doris Schmidauer

335470917 6139379129455359 9127683749551562501 n

Aktivitetet

Zhvillohet në Institucionin e Presidentit aktiviteti “Gruaja – shpirti i thesareve tona etnografike”

U zhvillua sot në Institucionin e Presidentit të Republikës, eventi “Gruaja – shpirti i thesareve...

Lexo më shumë Zhvillohet në Institucionin e Presidentit aktiviteti “Gruaja – shpirti i thesareve tona etnografike”

Untitled Artwork 3 1

Aktivitetet

Zonja e Parë viziton burgun e grave “Ali Demi” në Tiranë

Zonja e Parë Armanda Begaj vizitoi burgun e grave “Ali Demi” në Tiranë, ku 27 vajza dhe gra vuajnë...

Lexo më shumë Zonja e Parë viziton burgun e grave “Ali Demi” në Tiranë

thumbnail IMG 6373

Aktivitetet

Zonja e Parë ndjek ceremoninë e shpalljes së fituesve të konkursit “Pyet Gjyshërit” në kuadër të “Ditëve të Kujtesës 2023”

Zonja e Parë Armanda Begaj ishte e pranishme në finalizimin e konkursit “Pyet Gjyshërit” të...

Lexo më shumë Zonja e Parë ndjek ceremoninë e shpalljes së fituesve të konkursit “Pyet Gjyshërit” në kuadër të “Ditëve të Kujtesës 2023”

PHOTO 2022 12 06 14 24 03 7

Aktivitetet

Zonja e Parë Armanda Begaj vizitoi Shtëpinë e Foshnjës “Hannah dhe Rozafa”

Krijimi një atmosfere të ngrohtë e festive ishte qëllimi i vizitës së Zonjës së Parë Armanda Begaj...

Lexo më shumë Zonja e Parë Armanda Begaj vizitoi Shtëpinë e Foshnjës “Hannah dhe Rozafa”

PHOTO 2022 11 12 11 01 36

Aktivitetet

Zonja e Parë Armanda Begaj, merr pjesë në përurimin e shkollës së rindërtuar “Selman Ali Xaka”

Zonja e Parë, Armanda Begaj, ishte e pranishme në ceremoninë e përurimit të shkollës 9-vjeçare...

Lexo më shumë Zonja e Parë Armanda Begaj, merr pjesë në përurimin e shkollës së rindërtuar “Selman Ali Xaka”

1665756843804

Aktivitetet

Zonja e Parë Armanda Begaj merr pjesë në ecjen simbolike nën moton “Fjongo Rozë më kujton…”

Zonja e Parë, Armanda Begaj, në kuadrin e “Tetorit Rozë” – muajit ndërgjegjësues për luftën ndaj...

Lexo më shumë Zonja e Parë Armanda Begaj merr pjesë në ecjen simbolike nën moton “Fjongo Rozë më kujton…”

zonja e pare shkoder2 1

Aktivitetet

Zonja e Parë, Armanda Begaj vizitoi Shtëpinë e Fëmijës dhe Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër

Zonja e Parë, Armanda Begaj u angazhua në disa aktivitete sociale dhe kulturore në Shkodër, gjatë...

Lexo më shumë Zonja e Parë, Armanda Begaj vizitoi Shtëpinë e Fëmijës dhe Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër