Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 04 16 at 15.17.46 1

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, prononcim për mediat gjatë qëndrimit në Prishtinë, në kuadër të forumit ndërkombëtar për “Gratë, Paqen dhe Sigurinë”