Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 04 16 at 14.56.35

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, vizitë në familjen Rugova: Çdo shqiptar duhet të vijë këtu, pasi për të gjithë ne Ibrahim Rugova është dhe do të mbetet President