Presidenti i Republikës së Shqipërisë

324660441 1432966130444784 456194708318594610 n

Foto Galeria, Galeria

Kryetari i Partisë së Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti dhe Zëvendëskryeministri i Parë i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi priten nga Presidenti Begaj