Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11157

D E K R E T
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Elton Sefulla Mersini
2. Dorina Petrit Shehi
3. Xheni Rebi Tufa
4. Bashkime Isuf Mulgeci (Nokshiqi)
5. Alma Iljaz Mulgeci
6. Alban Iljaz Mulgeci
7. Ingrid Dashamir Babani
8. Suzana Sami Canja (Cani)
9. Endri Lutfi Derveni
10. Stela Mersin Pushaj (Haxhiaj)
11. Elton Fatbardh Hushi
12. Xhana Hyjnor Kalamishi
13. Samuel Gjovalin Picaku
14. Ekaterini (Aikaterini) Arqile Mone
15. Rudina Ram Gabraj (Hoxhaj)
16. Klevis Shkelzen Gabraj
17. Adrian Xhavit Zguri
18. Elvis Gani Sallmone
19. Enkelejda Dhimitër Bargjo
20. Fjona Kujtim Shtjefni (Ahmeti)
21. Angela Gjergj Shtjefni
22. Xhenifer Kujtim Maloku (Uka)
23. Jeta Ramazan Maloku (Langguth)
24. Iva Petraq Simo
25. Erion Xhevahir Faruku
26. Dardan Granit Leka

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 01.04.2019
Nr. i dekretit: 11157

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META