Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10869

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Kreshnik Skender Xhangolli 2. Alba Serri Sulaj 3. Armando Zevxhet Stojna 4. Arsind Armando Stojna 5. Nenci Adelajd Bardhyl Hogu 6. Ervin Qemal Kamberaj 7. Denada Aleksandër Sema 8. Rikard Ilir Fusha 9. Ilir Vasil Kaçi 10. Erisa Jorgo Luma (Tale) 11. Blerina Kujtim Bevapi 12. Eglantina Sefe Rashkaj (Krasniqi) 13. Lorik Xhemë (Gjeme) Rashkaj 14. Havjola Xhemë (Gjeme) Rashkaj 15. Armand Muhamet Mema 16. Kristina Menellao Kuremeno 17. Iva Nehat Melani 18. Klaus Llambi Risto 19. Sokol Tomor Zyla 20. Esmeralda Adhurim Shametaj 21. Denada Haki Nano (Hoti) 22. Erald Ramazan Kumrija 23. Ornela Sami Uruçi 24. Armand Shpëtim Hoxha 25. Ada Naim Alijaj (Aligiai) 26. Argjend Skender Luzha 27. Xhensila Maksim Dani 28. Kristela Sokol Lucaj 29. Rozana Lutfi Prusha (Pashaj) 30. Jodranka (Jodrankë) Bllago Raičević (Matanaj) 31. Marsela Hekuran Xhaferaj 32. Ervisa Flamur Spahiu 33. Ema Maliq Dumani 34. Irena Mark Halimi (Hasani) 35. Gentian Jollmas Halimi 36. Erjon Jollmas Halimi 37. Ervis Fari Xhediku 38. Adela Nazmi Gaba (Allushi) 39. Fatjon Idriz Kuliçi 40. Ledio Astrit Kuliçi

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Tiranë, më 27.08.2018 Nr. i dekretit: 10869

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>