Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10823

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Andi Gani Farruku 2. Gani Lulzim Kanapari 3. Borana Mehdi Luka 4. Zhelko Marko Krstović (Nikollaj) 5. Zoran (Ardi) Llabut Krstoviq (Matoja/Kerstoviq) 6. Momir (Sajmir) Gjoko Bašanović (Belja) 7. Anastasija Millorad Stajkiq 8. Klajd Agron Çullhaj 9. Indrit Kimet Merdari 10. Dorian Ilirian Cani 11. Besnik Sylejman Ponari 12. Marcel Besnik Ponari 13. Amarildo Besnik Ponari 14. Elidon Simon Gjoni 15. Fatjon Idajet Merkohasani 16. Taulant Naim Haxhiu 17. Verë (Vere) Ndoc Stjepanović (Çardaku) 18. Slavica Pavlo Sekuliq 19. Astrit Hysni Stafa 20. Nertil Mehdi Temali 21. Almir Artan Ceka 22. Brikena Ylli Welsch (Herri) 23. Ditmir Zejnel Tershalla 24. Suela Ilia Lëngu 25. Ylli Sabri Jahja 26. Astrit Hysni Uku 27. Lindita Qemal Mustafa 28. Armela Ismet Bega 29. Nertila Fredi Stringa 30. Rabije Luan Zejneli 31. Sara Aleksander Xhaferaj

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 12.07.2018 Nr. i dekretit: 10823

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>