Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10588

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1. Agi Lefter Zoto
2. Irini Jorgo Tako
3. Marsel Lulzim Pendari
4. Ilirjan Gligor Daci
5. Altin Rexhep Proshka
6. Romeo Agim Vide
7. Rovena Romeo Vide
8. Fatmir Rapush Bajrami (Barjami)
9. Bledar Bilbil Bregasi
10. Irma Mehmet Kërtusha (Gurga)
11. Sarah Rustem Kërtusha
12. Aris Erjon Zeka
13. Marjana Vlash Cara
14. Ardian Manol Zhupa
15. Kozeta Zaho Zhupa (Muçaj)
16. Vladimir Eqerem Bajrami
17. Ervin Shpëtim Barbullushi
18. Eliona Shefqet Schorlau (Halili)
19. Erisa Kujtim Stranz (Duro)
20. Oltion Eduart Hoti
21. Emilian Eduart Hoti
22. Sabina Eduart (Eduard) Hoti
23. Orgerta Feti Kasli
24. Antoneta Meleq Bajrami (Danaj)
25. Gjergj Halit Lleshi
26. Oselita Perikli Möller-Hartmann (Guga)
27. Diana Maksut Kurti
28. Anxhelo Agron Kurti
29. Rapi Sabri Hoxhaj
30. Simone Palok Shtjefni
31. Marjol Nikoll Beqiri
32. Nereida Mustafa Fezga
33. Driola Muhamet Ago
34. Gazmir Ahmet Gjeçi
35. Junida Virgjil Kule-Morsch (Kule)

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 19.07.2017
Nr. i dekretit: 10588

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI