Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10569

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1. Agustin Dilaver Poçi
2. Qimo Thodhor Muço (Muco)
3. Ukë Sulejman Lushaj
4. Mimoza Hamza Meta (Haruni)
5. Esmalda Xhevdet Meta
6. Rron Xhevdet Meta
7. Enkelejda Halil Karapici
8. Enkeleda Nustref Isufi
9. Arta Sulejman Këputa
10. Arsild Adrian Këputa
11. Ervin Fadil Kasa
12. Ermira Hajdar Aliu
13. Argent Ervin Kasa
14. Gjokë Dodë Gjonkolaj
15. Barbara Tonin Ejlli
16. Mehmet Hysen Gabraj
17. Marie Panajot Fischer (Selmanaj)
18. Ernald Rami Hasanaj
19. Arsen Ferit Kaci
20. Lulzim Bashkim Tulani
21. Alfred Xhevat Mjeda
22. Xhimi Islam Dervishi Sterzel (Dervishi)
23. Evis Koço Nehring (Stathi)
24. Fatbardha Gëzim Musabelli (Koni)
25. Mirjeta Enver Shllaku (Hereni)
26. Eglantina Hamdi Duri (Koçi/Koci)
27. Robert Adem Mero
28. Amanda Arben Ferizi
29. Dritan Bekim Haskaj
30. Anteos Lavdosh Lalaj
31. Ditmir Shuajp Dedja
32. Jolanda Qamil Prinz (Lika)
33. Daniel Namik Mezini
34. Shkelzen Rrustem Aliaj
35. Irsa Sheuqet Toska
36. Ilir Dilaver Ngucaj
37. Pejana Arben Çavolli
38. Vjollca Isuf Megjidi (Pici)
39. Leonard Hasan Luka
40. Zhaneta Shaqir Haliti
41. Sonila Shaban Hagja (Hasanaj)
42. Floriana Myftar Lumeshi
43. Florimonda Myftar Lumeshi
44. Fatjona Myftar Lumeshi

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 12.07.2017
Nr. i dekretit: 10569

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI