Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10588

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Agi Lefter Zoto

2. Irini Jorgo Tako

3. Marsel Lulzim Pendari

4. Ilirjan Gligor Daci

5. Altin Rexhep Proshka

6. Romeo Agim Vide

7. Rovena Romeo Vide

8. Fatmir Rapush Bajrami (Barjami)

9. Bledar Bilbil Bregasi

10. Irma Mehmet Kërtusha (Gurga)

11. Sarah Rustem Kërtusha

12. Aris Erjon Zeka

13. Marjana Vlash Cara

14. Ardian Manol Zhupa

15. Kozeta Zaho Zhupa (Muçaj)

16. Vladimir Eqerem Bajrami

17. Ervin Shpëtim Barbullushi

18. Eliona Shefqet Schorlau (Halili)

19. Erisa Kujtim Stranz (Duro)

20. Oltion Eduart Hoti

21. Emilian Eduart Hoti

22. Sabina Eduart (Eduard) Hoti

23. Orgerta Feti Kasli

24. Antoneta Meleq Bajrami (Danaj)

25. Gjergj Halit Lleshi

26. Oselita Perikli Möller-Hartmann (Guga)

27. Diana Maksut Kurti

28. Anxhelo Agron Kurti

29. Rapi Sabri Hoxhaj

30. Simone Palok Shtjefni

31. Marjol Nikoll Beqiri

32. Nereida Mustafa Fezga

33. Driola Muhamet Ago

34. Gazmir Ahmet Gjeçi

35. Junida Virgjil Kule-Morsch (Kule)

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 19.07.2017

Nr. i dekretit: 10588

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI