Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Image 11

Lajme

Zhvillohet ceremonia e betimit të z. Taulant Balla në detyrën e Ministrit të Brendshëm

Në Institucionin e Presidentit u zhvillua ceremonia e betimit të z. Taulant Balla në detyrën e Ministrit të Brendshëm, para Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj.
Image 13
Fillimisht u lexua formula e betimit: “Betohem në nderin tim, se do të zbatoj me përpikmëri Kushtetutën dhe ligjet, si dhe do të kryej me përgjegjësi detyrën shumë të rëndësishme që më është besuar, të anëtarit të Këshillit të Ministrave.”
Me dorën në Kushtetutë, z. Balla u betua para Presidentit, për të vazhduar më pas me firmosjen e betimit.

Image 10

Në mbyllje të ceremonisë, Presidenti Begaj i dorëzoi z. Balla dekretin përkatës të emërimit dhe i uroi suksese të mëtejshme në detyrën e rëndësishme.

Image 12