Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Siguria 1 scaled

Foto Galeria, Galeria

U mblodh Këshilli i Sigurimit Kombëtar me temë, “Gjendja e sigurisë kibernetike dhe masat e marra për forcimin e mbrojtjes kibernetike në Republikën e Shqipërisë”