Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Untitled Artwork 2

Foto Galeria, Galeria

Fjala e plotë e Presidentit te Republikes Sh. T. Z. Bajram Begaj në pritjen e fillim vitit me gazetarët dhe përfaqësuesit e medias