Presidenti i Republikës së Shqipërisë

1671722538577

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës Sh. T. Z. Bajram Begaj viziton Sarandën, takohet me përfaqësuesit e pushtetit vendor dhe komunitetit