Presidenti i Republikës së Shqipërisë

KLSM 1 scaled

Galeria, Foto Galeria

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, takohet me anëtarët e Kursit të Lartë të Sigurisë dhe Mbrojtjes