Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 20230413 WA0011

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj mbledh në një takim përfaqësues të institucioneve dhe strukturave të angazhuara me zgjedhjet e 14 majit