Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 1505

Foto Galeria, Galeria

Presidenti në Kalabri me arbëreshë, italianë dhe shqiptarë të ardhur dekadat e fundit. Begaj: Të gjithë bashkë jemi më të fortë!