Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 4444

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, takim me përfaqësues të “Koalicionit Shqiptar pro Familjes dhe Jetës”