Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 4660

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës Sh. T. Z. Bajram Begaj, me ligjvënësit britanikë të Dhomës së Lordëve dhe Komunëve