Presidenti i Republikës së Shqipërisë

2b68f69a 8899 49be a59c ae99224cbed4

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës: Baza e NATO-s në Kuçovë, një kapitull i ri në historinë e mbrojtjes dhe sigurisë së vendit e të gjithë rajonit