Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Presidenti Begaj thirrje shqiptarëve në Luginën e Preshevës për pjesëmarrje masive në zgjedhje

Shqiptarë të Luginës së Preshevës, Preshevë, Medvegjë e Bujanoc! 

Zgjedhjet e ditës së nesërme janë një moment shumë i rëndësishëm për përfaqësimin tuaj politik dhe mbrojtjen e të drejtave tuaja. 

Vetëm përmes  pjesëmarrjes masive dhe zgjedhjes së kandidatëve tuaj mund ta arrini këtë. 

Duke shpresuar në një proces sa më demokratik, ju inkurajoj të merrni pjesë  në votime e të zgjidhni kandidatët tuaj të preferuar që do t’ju përfaqësojnë në Parlamentin e ardhshëm.