Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Image 7

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj takohet me Presidenten e Asamblesë Kombëtare të Sllovenisë, Zv. Kryeministren e Sllovenisë dhe Kryetarin e Bashkisë së Lubjanës