Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Presidenti Begaj 1 scaled

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj takohet me Arqipeshkvin e Firences, Kardinalin Giuseppe Betori, si dhe me Kardinalin Ernest Simoni