Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 1990

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, takimet e fundit me arbëreshët: Faleminderit Kalabri! I nderuar dhe i emocionuar, për gjithçka bëni për identitetin tonë kombëtar!