Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Untitled Artwork 1 1 scaled

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj i shoqëruar nga Zonja e Parë, pritet të marrin pjesë në ceremonitë e kurorëzimit të Mbretit Charles III dhe Mbretëreshës së Mbretërisë së Bashkuar