Presidenti i Republikës së Shqipërisë

thumbnail IMG 0053

Lajme

Presidenti Begaj priti Kryetarin e Bashkisë së Bolonjës, Matteo Lepore

Presidenti i Republikës, Sh.T. Z. Bajram Begaj, priti sot Kryetarin e Bashkisë së Bolonjës, Itali, z. Matteo Lepore.

thumbnail IMG 0052

Presidenti Begaj, vleresoi nivelin e shkëlqyer të marrëdhënieve midis dy vendeve, si dhe nënvizoi nevojën e bashkëpunimit edhe në nivel lokal, veçanërisht në fushën e teknologjisë dhe informacionit, arsimit, shëndetësisë, transportit, programet sociale, etj. përmes projektesh binjakëzimi.

thumbnail IMG 0050

Gjithashtu, Presidenti Begaj vlerësoi rolin e diasporës shqiptare në Itali, qe së bashku me komunitetin arbëresh, përbëjnë një urë të rëndësishme e solide miqësie e bashkëpunimi midis dy vendeve.

thumbnail IMG 0051