Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Libia scaled

Lajme

Presidenti Begaj pret Ambasadorin e Shtetit të Libisë, z. Alhemali Khalifa Salim Khalifa

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, pranoi Letrat Kredenciale nga Ambasadori i Shtetit të Libisë, z. Alhemali Khalifa Salim Khalifa.Gjatë takimit, Presidenti Begaj shprehu besimin se ambasadori i ri do t’i japë shtysë zhvillimit të mëtejshëm të marrëdhënieve midis dy vendeve.“Ka një potencial për t’i zhvilluar marrëdhëniet me interes të përbashkët ndërmjet popujve dhe vendeve tona, vecanërisht në fushën e ekonomisë dhe të tregtisë,” theksoi në fjalën e tij Presidenti Begaj.
Libia 2 scaled