Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 5605

Lajme

Presidenti Begaj pranon Letrat Kredenciale të Ambasadorit të Katarit, Jabor Ali Hussein Al Hawashela Al Dossari

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, priti sot Ambasadorin e ri të Shtetit të Katarit në Tiranë, Sh. T. Z Jabor Ali Hussein Al Hawashela Al Dossari, me rastin e paraqitjes së Letrave Kredenciale.

IMG 5606

Presidenti Begaj i uroi mirëseardhjen z. Jabor Ali Hussein Al Hawashela Al Dossari, duke pranuar dhe Letër Kredencialet si Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Katarit në Shqipëri.

Kreu i Shtetit garantoi mbështetjen e tij për vazhdimësinë e traditës së mirë disavjeçare të bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Katarit.