Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Kredencialet scaled

Lajme

Presidenti Begaj pranon Letrat Kredenciale nga Ambasadorja e re e Republikës Franceze, Sh.S.Znj. Catherine Suard

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, pranoi Letrat Kredenciale nga Ambasadorja e re e Republikës Franceze, Sh.S.Znj. Catherine Suard.
Gjatë takimit, Kreu i Shtetit vlerësoi marrëdhëniet shumë të mira mes Shqipërisë dhe Francës, si dhe partneritetin strategjik midis dy vendeve.
Presidenti Begaj vlerësoi gjithashtu mbështetjen që Franca i jep procesit të zgjerimit të Bashkimit Evropian dhe Procesit të Berlinit me vendet e Ballkanit Perëndimor.
Kredencialet 5 scaled
Gjithashtu, Kreu i Shtetit nënvizoi se bashkëpunimi ekonomik dhe investimet franceze janë shumë të mirëpritura në Shqipëri, veçanërisht në fushën e energjisë, ku tashmë ka një eksperiencë bashkëpunimi.

Kreu i Shtetit uroi Ambasadoren Suard për një mision diplomatik të saj sa më të suksesshëm në Shqipëri.

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, pranoi Letrat Kredenciale nga Ambasadorja e re e Republikës Franceze, Sh.S.Znj. Catherine Suard.
Gjatë takimit, Kreu i Shtetit vlerësoi marrëdhëniet shumë të mira mes Shqipërisë dhe Francës, si dhe partneritetin strategjik midis dy vendeve.
Presidenti Begaj vlerësoi gjithashtu mbështetjen që Franca i jep procesit të zgjerimit të Bashkimit Evropian dhe Procesit të Berlinit me vendet e Ballkanit Perëndimor.
Gjithashtu, Kreu i Shtetit nënvizoi se bashkëpunimi ekonomik dhe investimet franceze janë shumë të mirëpritura në Shqipëri, veçanërisht në fushën e energjisë, ku tashmë ka një eksperiencë bashkëpunimi.

Kreu i Shtetit uroi Ambasadoren Suard për një mision diplomatik të saj sa më të suksesshëm në Shqipëri.